EDITORIAL

Carta oberta del President del Gremi als agremiats

En primer lloc, gràcies a tots per donar-me la confiança de presidir el nostre Gremi. Espero i desitjo treballar conjuntament amb els companys de Junta per fer més forta aquesta patronal i treballarem perquè sigui una eina imprescindible per les nostres empreses.Comencem un curs que no serà fàcil, és per això que necessitem estar tots més units que mai.
 
FORMACIÓ

Els Primers Professors de la FP Dual d'automoció,preparats per iniciar en nou curs

El passat mes de juliol, a la seu del Gremi del Motor, els formadors especialitzats en el sector de l'automoció i la digitalització, David Ortega i Miquel Sentís, van liderar unes jornades per formar els professors del primer cicle de FP Dual Formació Professional Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials, especialitat Automòbil
 
FIRA EXPOELECTRIC

Un Any més el Gremi del Motor present a Expoelectric

El Gremi del Motor estarà present un any més a EXPOELECTRIC ( www.expoelectric.cat) l'esdeveniment més important en vehicles elèctrics del sud d'Europa, que tindrà lloc el 6 i 7 d'octubre al Pg. Lluis Companys de Barcelona.
 
NOTÍCIES DEL SECTOR

L'entrada en vigor del nou procediment WLTP

FECAVEM i el Gremi del Motor reclamen al Govern que eviti que l'entrada en vigor del nou procediment WLTP repercuteixi en el preu dels automòbils nous i adverteix que la veritable necessitat és rejovenir el parc mòbil
 
NOTÍCIES DEL SECTOR

El Govern donarà oxígen als fabricants amb una "relaxació" de la norma d'emissions

Amplia fins a desembre de 2020 els valors correlats en els mesuraments i així no aplica rigorosament la WLTP en la fiscalitat dels vehicles prevista al gener de 2019.
 
NOTÍCIES DEL SECTOR

Catalunya començarà a cobrar el nou impost del CO2 al febrer

El Govern de la Generalitat ha iniciat el compte enrere per a la posada en marxa definitiva d'un nou tribut sobre els cotxes en circulació. Catalunya començarà a cobrar el nou impost del CO2 al febrer tot i la forta oposició del sector, que alerta que està provocant ja una fuita de matriculacions de flotes d'empreses.
  

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

 

 

Donar-me de baixa