DECLARACIONS DEL PRESIDENT DE FECAVEM

El President de Fecavem, Jaume Roura, llança un missatge de confiança als usuaris de vehicle.

Ara més que mai, l'usuari té un ampli ventall d'opcions de motor i, en funció de les seves necessitats de mobilitat, podrà decidir-se per una o altra. I qui vulgui comprar un dièsel, pot fer-ho sense dubtar-ho. Els motors dièsel més recents superen exigents proves de control d'emissions, disposen de l'etiqueta de la Direcció de Trànsit, el que assegura una vida garantida per anys.

Llegir més

PREMSA

Comunicat de premsa i recull d'aparicions en mitjans


Al dia de la celebració vam emetre una nota de premsa que trobareu en l'enllaç inferior. També trobareu les aparicions en mitjans de comunicació (clipping)

El nostre comunicat de premsa

Aquí trobareu un recull de les publicacions

GALERIA FOTOGRÀFICA

Automobile Talks. Àlbum de fotografies

Galeria fotogràfica


AUTOMOBILE TALKS PONENTS

Automobile Talks Ponents

Atenent les peticions rebudes, hem afegit els enllaços directes a les intervencions dels ponents que van participar durant les més de quatre hores de jornada informativa.

Aquí trobareu els videos dels Ponents de la Jornada


POSICIONAMENT DEL SECTOR

Posicionament davant l'entrada en vigor de l'impost sobre les emissions CO2 Catalunya

Fecavem/Gremi del Motor s'oposen a l'entrada en vigor de l'Avantprojecte i aposten per la reforma de l'impost de circulació i adequar-lo de manera que respongui eficaçment al problema derivat de les emissions mediambientals.
A més, adverteixen que des que es va anunciar l'entrada en vigor d'aquest impost només a Catalunya, molts dels vehicles que abans es censaven a Catalunya, ara ja no ho fan.

Llegir més

      


En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa