JORNADES

Jornada Tècnica per a informació de l'opinió pública: el debat definitiu Dièsel, si o no

El motor dièsel està molt qüestionat mediàticament en aquests darrers temps perquè se li atribueix un elevat impacte mediambiental que afecta a la salut de les persones, especialment per la seva exposició d'emissions, especialment per la seva exposició d'emissions de NOx i de partícules a les ciutats
 
EXPOELECTRIC

El Gremi del Motor i el Gremi d'Instal·ladors de Barcelona informen de tot el que cal saber sobre el vehicle elèctric i com recarregar-lo

Els dos Gremis, en motiu de la edició 2018 de l'Expoelectric, estaran presents amb un espai d'exposició i d'entre les col·laboracions conjunts, destaquem l'edició d'un fulletó conjunt amb informació sobre el vehicle elèctric i la seva recàrrega.
 
PARTICIPA EN L'ENQUESTA SOBRE EL COTXE ELÈCTRIC I ENTRA EN EL SORTEIG:

Viatge per La Carretera del Vi: de la vinya al mar amb cotxe elèctric

A l'edició d´aquest any d´Expoelectric, el Gremi del Motor i el Gremi d´Instal·ladors de Barcelona han posat en marxa una iniciativa, "Viatge per La Carretera del Vi: de la vinya al mar amb cotxe elèctric", on conviden a tots els visitants que passin pel seu stand (B9) a participa en una enquesta sobre el cotxe elèctric.
 
NOTÍCIES DEL SECTOR

Així serà el nou etiquetatge pel combustible

Adéu al dièsel, la gasolina 95 i la gasolina 98. El proper 12 d'octubre serà obligatori un nou etiquetatge per al combustible. Una mesura que s'establirà en tots els països de la Unió Europea (UE).
 
FIRA BARCELONA

Ens posem en marxa per celebrar el centenari de l'Automobile Barcelona.

La mostra es celebrarà de l'11 al 19 de maig de 2019 al recinte firal de Montjuïc i festejarà els cent anys d'existència des de la primera edició de 1919.
  

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

 

 

Donar-me de baixa