ZONA DE BAIXES EMISSIONS

ZBE restricció de circulació de determinats vehicles a la ciutat.

El Gremi del Motor agrupa als comerciants de vehicles de motor (vehicles de dos rodes, turismes i vehicles comercials nous i usats) i altres entitats de la mobilitat privada de Barcelona. Aquest document reflecteix de forma resumida, les al·legacions a l'Ordenança sobre la restricció de circulació de determinats vehicles a la ciutat.

Llegir més

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ FECAVEM

La renovació del vehicle, factor clau per la seguretat i la sostenibilitat. Per Seguretat i Sostenibilitat Renova el teu Vehicle!


El Gremi del Motor engega una campanya pública en els principals mitjans de comunicació offline i online per tal de sensibilitzar als usuaris de vehicles de les nostres ciutats i poblacions, així com per fomentar la renovació del parc mòbil.

Llegir més

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ CONSELL DE GREMIS

Llançament Campanya «Garantia i professionalitat als establiments

El Consell de Gremis porta a terme la campanya de comunicació «Garantia i Professionalitat als establiments agremiats».
Aquesta campanya es fa per impulsar el comerç i els serveis de proximitat, potenciant també la imatge i el prestigi dels Gremis que ofereixen garantia, qualitat i sobre tot professionalitat que és on s'incideix aquest any.
Sota una mateixa creativitat, cada missatge s'ha personalitzat amb el logotip del Gremi.

Llegir més


FP DUAL - GESTOR DE VENDES SECTOR AUTOMOCIÓ

El Gremi del Motor reuneix als futurs comercials d'automoció, coincidint amb la inauguració del Saló Ocasión

En el marc d'Ocasió, el Saló del Vehicle Seminou que organitza anualment Fira de Barcelona, el passat divendres dia 29 de novembre, el Gremi del Motor va reunir als alumnes del Curs de Formació Professional en Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials amb orientació curricular cap a l'automoció. Els alumnes cursen els estudis a l'Institut Montserrat Roig de Terrassa i a l'Institut Joan Brossa de Barcelona.

Llegir més


SEMINARI COMPLIANCE

Compliance (Responsabilitat legal d'empreses)

Durant l'any 2018 i inicis de 2019 s'han produït diverses reformes i nous requisits de compliment normatiu per a les entitats en general i en particular les que operen en el sector d'automoció, en particular, concessionaris, tallers i comercialitzadors de vehicles en general.

Llegir més


RESPONSABILITAT CIVIL D'ADMINISTRADORS I ALTS CÀRRECS

Assegurança de Responsabilitat Civil d'Alts Càrrecs i Directius

A través de L'assegurança de Responsabilitat Civil d'Alts Càrrecs i Directius ofereix la possibilitat de protegir els administradors i alts càrrecs de les empreses enfront de les possibles reclamacions a què es poden enfrontar com a conseqüència de la seva activitat.

Llegir més


NOTÍCIES AGREMIATS

Grup Maas dins el programa d'accions de responsabilitat social corporativa

El passat 22 de novembre, uns 30 treballadors de Grup Maas relacionats amb les marques de vehicles Citroën, DS, SEAT, Nissan, Kia, ŠKODA i CUPRA van participar en una interessant activitat englobada dins el programa d'accions de responsabilitat social corporativa de l'empresa catalana.

Llegir mésEn conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa