FORMACIÓ

Comissió de seguiment del projecte de FP Dual, per a la formació dels futurs comercials d'automoció

El Gremi del Motor amb el suport de la Alianza para la FP Dual, es va reunir en comissió de seguiment del projecte de FP Dual en grau superior de gestió de vendes i espais comercials, per a la formació dels futurs comercials d'automoció.
 
SALÓ OCASIÓN 2018

Saló Ocasión 2018

Saló del Vehicle d'Ocasió de Fira Barcelona
30 de Novembre al 9 Desembre 2018
FECAVEM i el Gremi del Motor co-organitzen i participen activament en la tasca de control d'entrada de vehicles i registre de les vendes produïdes, en motiu d'aquest esdeveniment.

 
CAMPANYA DE COMUNICACIÓ

Campanya de sensibilització amb la sostenibilitat i la mobilitat segura

Aquest any el Gremi del Motor torna a fer una campanya de sensibilització demostrant el seu compromís amb la sostenibilitat i la mobilitat segura. Des del sector de l'automoció s'aposta per un missatge específic al conductor enfocat a la renovació del parc mòbil tant per seguretat com per sostenibilitat
 
AGREMIATS

AR Motors abre en Barcelona la primera tienda KIA OKASION de España

Es tracta del primer concessionari dedicat en exclusiva a la venda de cotxes seminous de la firma sud-coreana i que en el primer any espera comercialitzar 600 vehicles.
 
AGREMIATS

Els nostres agremiats Motor Llansà i Romauto Nissan guardonats amb el premi Nissan Global Award 2018

El comitè directiu de Nissan Iberia SA ha reconegut el treballat realitzat pels concessionaris oficials Nissan de Motor Llansà i Romauto amb el premi Nissan Global Award 2018. Aquest premi és pels excel·lents resultats aconseguits durant l'any fiscal 2017 com a mereixedors del trofeu Nissan global Award 2018.
 
AGREMIATS

Renault Barcelona Esplugues RENAULT DIA ZERO

El passat dia 10 de novembre el concessionari Renault d'Esplugues va organitzar una jornada informativa sobre el cotxe elèctric amb tallers sobre càrregues, ajudes estatals i locals, manteniments...
  

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

 

 

Donar-me de baixa