ASSEMBLEA GENERAL

Assemblea General Gremi del Motor
i cloenda Sr. Sánchez Llibre


El passat dia 6 de març es va celebrar l'assemblea general ordinària que es celebra cada any. El President del Gremi va iniciar la reunió amb unes paraules de benvinguda, on va posar de manifest els nombrosos fronts oberts que té el sector, com són la persecució dels cotxes i les motocicletes i la implantació de mesures molt dures a la mobilitat, també l'entrada en període electoral i els reptes propis del sector i de futur.
 
ACTUALITAT

Memòria Corporativa 2018

La Memòria Corporativa 2018 recull les activitats dutes a terme pel Gremi del Motor durant tot l'any 2018.
 
SALÓ MOTO

Arriba Vive la Moto a Barcelona, per potenciar l'experiència motera

A només tres setmanes del tret de sortida, Vive la Moto, el Saló de la Moto de Barcelona, ​​coorganitzat per Fira de Barcelona i Kando, i que compta amb el suport d'ANESDOR (Associació Nacional d'Empreses del Sector de les Dues Rodes) ja té confirmades 80 de les grans marques del sector. Així mateix, posarà a disposició dels visitants més de 150 motos per provar en activitats com els recorreguts de test o una àrea de formació i seguretat viària. A més també podran assistir a exhibicions de trial i stunt, entre d'altres.
 
SECTOR

MOVES: Pla estratègic de suport integral al sector d'Automocio

El Govern espanyol, abans de la celebració de les eleccions, prem l'accelerador amb accions de impuls al nostre sector, amb dos iniciatives de gran interès.
 
PACTE PER LA MOBILITAT

Intervenció del President del Gremi del Motor Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona

Intervenció del President del Gremi del Motor, Sr Jaume Roura, en la sessió plenària del Pacte per la Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona
 
ACTUALITAT

Reunió amb la Síndica de Greuges de Barcelona : l'impacte en matèria de circulació i l'estacionament

La passada setmana va tenir lloc una reunió amb la Síndica de Greuges de Barcelona, per parlar sobre l'impacte en matèria de circulació i l'estacionament. Recentment, la sindicatura havia emès una nota de premsa demanant ajudes dels vehicles subjectes a restriccions, petició que va en la línia del que promou el Gremi del Motor.
 
ACTUALITAT

Model 644 : Declaració informativa anual revenda de Béns Mobles

Recentment, una nova obligació formal sobre les transmissions de bens mobles ha generat molta incertesa en el sector. El model 644 és una declaració informativa anual dissenyada per l'Agència Tributària de Catalunya, de les operacions de revenda de béns mobles. El dubte era si els vehicles a motor usats havien de presentar-la.
    

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa

...