FORMACIÓ DUAL

Sessió de Matching
Punt de trobada d'alumnes del curs de comercials de l'automòbil amb els concessionaris


El passat 8 de maig en el espai DayOne CaixaBank (Sessió de Matching ),punt de trobada d'alumnes del curs de Comercials de l'Automòbil (Institut Joan Brossa i Montserrat Roig) amb els concessionaris per completar la formació de els alumnes, FCT (Formació en el Centre de Treball).

Llegir més
 
JORNADES INFORMATIVES

Jornada de Portes Obertes Comercials de l'Automoció

El Gremi del Motor amb el Departament d'Educació de la Generalitat, els Centres Educatius i els grups de concessionaris interessats, promou la segona promoció projecte de FP Dual en grau superior de gestió de vendes i espais comercials, per a la formació dels comercials juniors d'automoció. La Jornada de Portes Obertes va tenir lloc amb gran èxit d'assistència durant el Saló AUTOMOBILE.
 
AUTOMOBILE BARCELONA

Saló Internacional de l'Automòbil 2019L'edició del Centenari registra creixements per sobre del 10% Automobile tanca amb gran èxit una edició històrica. El saló Automobile Barcelona, el Saló Internacional de l'Automòbil organitzat per Fira de Barcelona, ha tancat l'edició del seu 100 aniversari amb xifres per a la història:

Llegir més
 
PUNT DE TROBADA

Punt de Trobada - 100 anys d'història Automobile Barcelona
Aquest any juntament amb Fecavem-Ganvam i Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya hem participat en la gran cita del AutomobileBarcelona amb unes carpes a l'Avinguda Mª Cristina que hem denominat Punt de Trobada on s'han reunit empreses del sector, Comitè Executiu i afiliats del Gremi del Motor.
En aquesta cita han participat també les següents patronals i empreses del sector: Cetelem, Glasurit, Eurotax, Repsol Lubricantes i Sircat-Cator.

Llegir més
 
NOTICIES DESTACADES DEL SECTOR

Notícies destacades del Sector

- L'automòbil reclama davant el Rei ajuts per fabricar models nous
- La tempesta perfecta de l'automòbil
- La necessitat d'aclarir el model de mobilitat
- La nova mobilitat entra a Automobile Barcelona
 


En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa

...