INSTITUCIONAL


Constitució de la Taula d'Emergència Climàtica

Coincidint amb la fomació del nou govern municipal, l'Ajuntament de Barcelona va constituir la taula per abordar el canvi climàtic. A la denominació de la taula, li afegeix el qualificatiu d'emergència climàtica. L'Alcaldessa Ada Colau va estrenar el seu mandat amb un ambiciós pla per abordar aquesta qüestió i va demanar la màxima implicació a la ciutadania i les entitats.

Llegir més

 
SERVEIS GREMI


GarantiPremium, de "Atlántica Garantía" pel Gremi del Motor

GREMI DEL MOTOR i Comercial Servicios de SERVISEGUR MEDIADORS, han establert un acord de col·laboració amb el qual poder oferir als associats la solució per garantir la mecànica dels vehicles oferts VO amb un producte únic, altament competitiu i especialitzat que augmenta sens dubte les possibilitats de venda al diferenciar al venedor del vehicle dels seus competidors, per oferir una garantia mecànica única en el mercat de 3 anys

Llegir més

 
XARXES SOCIALS


El Gremi del Motor reforça la seva presència a les xarxes socials a Linkedin

El Gremi del Motor reforça la seva presència a les xarxes socials amb un compte d'empresa a LinkedIn, obert a tots els agremiats, així com a totes aquelles persones interessades en contactar i saber més de la nostra associació.

Llegir més

 
PATRONALS


Foment proposa una reorganització tributària

El model de finançament autonòmic de l'Estat i l'excessiva càrrega de tributs propis de la Generalitat penalitzen l'activitat econòmica. Per això Foment proposa una fiscalitat més competitiva que atregui inversions i talent.

Llegir més

   


En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa