EDITORIAL

Dotze anys com a President del Gremi del Motor

Quan un arriba a una certa edat com la meva, els anys passen a molta velocitat. Fa 12 anys que em vàreu elegir com a President del Gremi del Motor, l'any 2006. I avui, a l'any 2018 s'acaba el meu mandat.
 
RELLEU A LA PRESIDÈNCIA

Jaume Roura, nou president del Gremi del Motor

El Gremi del Motor de Barcelona ja té nou president, Jaume Roura Calls. Roura és vicepresident primer del Gremi des de l'any 2005. I des l'any 2006 també presideix la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (Fecavem) que treballa per aconseguir una actuació unitària de les quatre províncies catalanes en la defensa del sector.
 
HISTÒRIA D'UNA LEGISLATURA

2006 al 2018 presidint el Gremi del Motor

Aquesta ha estat la darrera legislatura de Miquel Donnay al capdavant del Gremi del Motor. Durant els 12 anys com a President de l'entitat, Donnay ha aconseguit importants fites, que avui volem destacar.
 
NOTÍCIES AGREMIATS

Lexus Sabadell rep el premi KIWAMI 2017

El concessionari Lexus Sabadell ha rebut el premi Kiwami 2017 que distingeix Lexus Sabadell com a millor concessionari nacional de la Xarxa Lexus.
 
NOTÍCIES AGREMIATS

Màquina Motors inaugura les noves instal.lacions de Triumph a Barcelona

El passat dijous 21 de juny, Màquina Motors va inaugurar les noves instal·lacions Triumph a Barcelona amb un acte amb música en directe que anava dirigit als professionals del sector, mitjans on i off line, you tubers i customitzadors.
 
FORMACIÓ

Formació Dual comercials junior al sector de l'automoció

El Gremi del Motor i el Departament d'Ensenyament promouen un programa d'aprenentatge oficial per incorporar comercials junior al sector de l'automoció.
  

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

 

 

Donar-me de baixa