EDITORIAL

Editorial President Gremi del Motor Jaume Roura

Tancat l'any hem de fer balanç i hem de destacar que aquest 2018 ha tingut dos cares: vuit mesos de creixement i un darrer quadrimestre amb tendència decreixent, en quant a vendes de turismes nous. Si comparem el mercat català respecte a l'espanyol, el primer ha caigut un 2,8% i l'espanyol ha pujat un 7%.
 
FORMACIÓ

Activitat formativa del Gremi del Motor

El Gremi del Motor promou la formació com a eina de millora de les persones que treballen al sector i presenta en la seva web, informació actualitzada de les inscripcions obertes a cursos, seminaris o programes. Aquests són oferts per una selecció de centres col·laboradors contrastats.
 
ACTIVITATS 2019

Salons i Fires

Llistat de Fires i Congressos del 2019
 
AGREMIATS

Toyota Starbaix premi Retailer Excellence 2018

Starbaix s'ha fet creditor al guardó per la valoració que la marca japonesa ha fet tenint en compte no només els seus excel·lents resultats en totes les àrees de negoci, sinó també l'excel·lència en la gestió dels pilars que marquen l'experiència de qualsevol consumidor: l'excel·lència en els processos i sistemes, el bon nivell de les seves instal·lacions i la completa satisfacció i recomanació expressada pels seus clients.
 
AGREMIATS

Nou concessionari Skoda Mogadealer

Més de 400 m2 en els quals es podran trobar totes les novetats de la marca. En els que la prioritat és que tots els clients estiguin atesos pels millors assessors comercials i també acompanyats per l'excel.lent servei de postvenda.
 

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa

...