FORMACIÓ

Avança el Curs de comercials de l'automoció del Gremi del Motor

El Gremi del Motor amb el Departament d'Educació de la Generalitat, els Centres Educatius i els grups de concessionaris interessats , es van reunir en comissió de seguiment del projecte de FP Dual en grau superior de gestió de vendes i espais comercials, per a la formació dels comercials juniors d'automoció.
 
FORMACIÓ

EADA – 2ª Edició Automobile Retail Innovation Programme

El Gremi del Motor dona suport a la propera edició del Automobile Retail Innovation Programme.
Aquesta segona edició compta de nou amb el nostre suport i ofereix condicions econòmiques especials als agremiats que s'inscriguin.
 
SALONS I FIRES

Arriba a Barcelona Vive la Moto, per potenciar l'experiència motera

A només tres mesos del tret de sortida, Vive la Moto, el Saló de la Moto de Barcelona, ​​coorganitzat per Fira de Barcelona i Kando, i que compta amb el suport d'ANESDOR (Associació Nacional d'Empreses del Sector de les Dues Rodes) ja té confirmades 80 de les grans marques del sector. Així mateix, posarà a disposició dels visitants més de 150 motos per provar en activitats com els recorreguts de test o una àrea de formació i seguretat viària. A més també podran assistir a exhibicions de trial i stunt, entre d'altres.
 
ACTIVITATS

Responsabilitat Legal Empreses i Directius. Seminari (Compliance)

Houston: tenim un problema!

L'any 1970, els astronautes de l'Apolo 13 van advertir amb aquestes paraules a la base de la Terra a Houston d'un problema de vol que per ben poc, els costa la vida. Realment, no ens volem posar dramàtics, però si que és cert que les empreses del sector i els seus directius es han de fer front a situacions legals complicades de resoldre i cal que quan succeeeixen -si passen- estiguem preparats.
 
ACTUALITAT

El dièsel, clau per combatre l'escalfament global

L'any passat vam celebrar una jornada centrada en el dièsel i Michail Blaich, un dels experts participants, ens ha fet arribar un article tècnic sobre la història del debat sobre el dièsel.
El motor dièsel és compatible amb els e-combustibles i destaca que per la seva alta eficiència, el dièsel és clau per combatre l'escalfament global.
 
ACTUALITAT

Infotrànsit

Frenada automàtica d'emergència, assistent en embussos, alerta de canvi involuntari de carril, detector de vehicles a l'angle mort, control de creuer adaptatiu, assistent d'aparcament…
 
AGREMIATS

La importància de informar en la factura de postvenda, les incidències no reparades i el seu import

Una recent sentència de l'Audiència Provincial de Barcelona de finals de l'any 2018, ha absolt a un concessionari demandat per un client que considerava insuficient una nota en la factura, advertint d'una incidència valorada en menys de 100€. El client considerava que en ningun moment li van indicar el risc de no reparar la incidència ni las conseqüències catastròfiques de no reparar.
 

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa

...