El Gremi del Motor i les Cambres Oficials. Per què votar?

El Gremi del Motor de Barcelona i província acompanya i dona suport als seus socis en la seva tasca d'oferir solucions de mobilitat als seus clients. El Gremi del Motor contribueix al desenvolupament de les empreses agremiades per fer front a un entorn canviant, tant directament com participant o interactuant amb entitats vinculades com són Faconauto, Foment del Treball o les Cambres de Comerç.

Llegir més
 
 

Jaume Roura, President del Gremi del Motor, candidat per Foment del Treball al ple de la Cambra de Barcelona

Pel nostre vincle amb l'organització empresarial Foment del Treball Nacional, així com també amb la Unió Patronal Metal·lúrgica i el Consell Jaume Roura, candidat per Foment del Treball al ple de la Cambra de Barcelona de Gremis de Comerç i Serveis, el nostre President Jaume Roura opta al ple de la Cambra Oficial de Barcelona en representació de la nostra Associació. D'aquesta manera, esperem garantir una presència permanent i directe en la Cambra, en benefici de tots i cada un dels nostres agremiats.

Llegir més
 
 

Miquel Martí / Motorprim (Grup Movento) – Candidatura Enric Crous

Missatge del candidat/candidatura als socis del Gremi del Motor

Miquel Martí, President del grup Movento, concessionaris oficials d'onze marques d'automoció i 6 de motocicletes, amb presència a la província de Barcelona, agremiat amb representació a la Junta Directiva del nostre Gremi i representant al nostre sector a la patronal de concessionaris Faconauto.
Per saber més sobre el seu programa i el de la candidatura d'Enric Crous, es farà una sessió informativa el dia 24 d'abril a les 12h a la seu del Gremi.
Inscripció a la sessió informativa

Llegir més
 
 

Maria Masana / Sarauto / Cambra de Manresa

Sarauto és una empresa agremiada que a més, té representació directe en la nostra Junta Directiva. Sarauto és un concessionari oficial amb seu a la demarcació territorial de la Cambra de Manresa i la seva Gerent Maria Masana, és la única candidata que es presenta en el Grup que correspon als nostres agremiats.

Llegir més
 
 

Cóm i on votar?

Per primer cop a les eleccions de les Cambres de Comerç de Catalunya, empreses, cooperatives i autònoms podran votar utilitzant el vot electrònic, a més del vot presencial.

Llegir més
      

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa

...