EDITORIAL

Editorial del President del Gremi del Motor i Fecavem

Ja portem més de tres anys encadenant una dependència política de l'estat quan arriba el moment de fer balanç anual. La inestabilitat del govern espanyol amb la convocatòria de dues eleccions consecutives per investir Pedro Sánchez no ens sobta si veiem que el seu antecessor, Mariano Rajoy, va fer el mateix. Però és evident que ha estat un fet notori que novament ha marcat tensions i s'ha traduït amb una caiguda dels mercats.

Llegir més

CONGRÉS FACONAUTO

XXIX Congrés de Faconauto 5-6 Febrer 2020

El Congrés de Faconauto és l'esdeveniment més important de l'automoció en el nostre país. L'Edició XXIX del Congrés de Faconauto tindrà lloc a Ifema (Madrid) els dies 5 i 6 de febrer. Aquest punt de trobada anual té l'objectiu de facilitar als concessionaris i a altres persones i entitats vinculades amb el sector un punt de trobada, on es troben i intercanvien idees per evolucionar els seus models de negoci.

Llegir més

ZBE BARCELONA

ZBE: Els primers indicadors no assoleixen els resultats esperats

L'Àrea Metropolitana de Barcelona i els ajuntaments que agrupa, han posat en marxa les restriccions a la circulació amb el propòsit de rebaixar els elements contaminants en l'aire que respirem. Pel que afecta a la mobilitat, les esmentades restriccions s'enfoquen a prohibir circular els vehicles sense el distintiu ambiental de la Direcció General de Trànsit (DGT), orientant als titulars dels vehicles afectats cap al transport públic. El propòsit final és canviar el model de mobilitat a Barcelona.

Llegir més


NOTÍCIES

Cimera Catalana sobre el Canvi climàtic

El Govern de Catalunya, mitjançant la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, va proclamar l'estat d'emergència climàtica el mes de maig passat.

La Generalitat aborda per sectors d'activitat la manera de fer-ne front i a tal efecte, demana compromisos dels diferents agents econòmics, a través de les seves patronals i sindicats representatius...

Llegir més


NOTÍCIES

L'Àrea Metropolitana de Barcelona inicia l'elaboració del nou Pla Director Urbanístic

Aquest projecte metropolità té l'objectiu de donar resposta des de l'urbanisme a les necessitats actuals i futures de la població de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest pla incidirà en la vida cotidiana en els habitants del territori i en la mobilitat de tos. El procès de redacció pot durar varios mesos i des del començament, el Gremi del Motor impulsa una iniciativa en pro de la mobilitat privada, doncs és el destí dels vehicles a motor que comercialitzem i reparem.

Llegir més


SALÓ OCASIÓ

El Saló Ocasió ven més de 3.400 vehicles seminous en una edició de rècord

El Saló Ocasió de Fira de Barcelona, ha venut més de 3.400 cotxes seminous i d'ocasió, un 10% més que en l'edició de l'any passat, fet que suposa una xifra rècord en la història del certamen. En aquest sentit, en els 10 dies de celebració, es calcula que el saló ha generat aproximadament un volum de negoci superior als 70 milions d'euros en venda de vehicles, tenint en compte un preu mitjà per unitat de 21.000 euros.

Llegir més
En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa