JORNADA

Formant als nous comercials de l'automoció

En el marc del Saló Ocasió de Fira de Barcelona, ​​el Gremi del Motor va organitzar una sessió informativa sota el títol "Formant als nous comercials de l'automoció". L'esdeveniment ha tingut com a objectiu presentar el projecte formatiu que impulsa per a incorporar joves comercials mitjançant la Formació Professional alternant feina i treball alhora.
 
JORNADES PROFESSIONALS

Debat Professional sobre el vehicle d'ocasió, en el marc del Saló Ocasió

Coincidint amb la inauguració del Saló Ocasió d'aquest any, es va debatre sobre l'impacte en el vehicle seminou i d'ocasió, de les noves disposicions legals, especialment les mediambientals, la tecnologia, les opcions de combustible i les noves fórmules de mobilitat.
 
FIRES I SALONS

La millor edició del Saló Ocasió, amb 3.000 vehicles venuts, dels quals un 80% han estat dièsel

El Saló Ocasió ha venut en la seva 38ª edició més de 3.000 cotxes seminous i d'ocasió, xifra rècord amb les millors dades de la seva història. Una dada significativa és que el 80% dels vehicles venuts han estat dièsels de nova generació. Jaume Roura destaca la confiança i tranquil·litat dels compradors per les noves tecnologies ofertes.
 
CAMPANYA DEL GREMI DEL MOTOR

Campanya de sensibilització amb la sostenibilitat i la mobilitat segura

Aquest any el Gremi del Motor torna a fer una campanya de sensibilització demostrant el seu compromís amb la sostenibilitat i la mobilitat segura. Des del sector de l'automoció s'aposta per un missatge específic al conductor enfocat a la renovació del parc mòbil tant per seguretat com per sostenibilitat
 
CAMPANYA DE COMUNICACIÓ

Campanya per potenciar el comerç i serveis de proximitat

El Gremi del Motor es suma a la campanya per potenciar el comerç de proximitat, que impulsa el Consell de Gremis. La campanya pretén consolidar els establiments agremiats com a referents de garantia, legalitat i qualitat tot i potenciant la imatge i prestigi dels gremis.
 
EL SECTOR

Recull d'opinions d'un panell d'experts del sector de l'automoció, davant els reptes futurs

El Gremi del Motor fa ressò de les opinions i valoracions d'una selecció d'experts del sector, entorn a la mobilitat i l'automoció del futur, davant els resptes futurs derivats de les noves normatives i les noves fòrmules de mobilitat.
 
AGREMIATS

Team's Motor aconsegueix la distinció "Retail Excellence 2018"

La marca japonesa Toyota va lliurar la setmana passada el premi "Retail Excellence 2018" al concessionari oficial Team's Motor del Grup Llavina, sent la cinquena vegada que Toyota distingeix a aquesta concessió, la segona de manera consecutiva.
    

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

 

 

Donar-me de baixa