FORMACIÓ

Curs per a Comercials de l'Automoció

Aquest programa és un cicle adaptat per especialitzar l'alumnat pel sector de la mobilitat i l'automoció, partint del Curs de Formació Professional de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials.
 
ACTUALITAT

La motocicleta és imprescindible per a la mobilitat de Barcelona

Així de contundent es va mostrar el representant de la patronal de fabricants de motocicletes Anesdor, en el marc de la taula rodona promoguda per la Federació Catalana d'Automoció FECAVEM i el Gremi del Motor de Barcelona.
 
SALÓ MOTO

Viu la Moto!! Edició amb rècord de visitants

La tercera edició de Viu la Moto, el Saló de la Moto de Barcelona, posa punt i final a quatre dies de passió per les dues rodes en el recinte de Montjuïc.
 
AJUNTAMENT DE BARCELONA

Restriccions trànsit 2020 Ajuntament de Barcelona

El Gremi del Motor informa a la seva pàgina web de les pautes a seguir per afrontar les restriccions de trànsit per contaminació.
 
FOMENT

Notícies rellevants Foment del Treball

El Gremi del Motor com a soci de Foment del Treball informa de les notícies rellevants per el sector empresarial d'automoció.
 
ACTUALITAT

Notícies destacades del Sector en el mes de Març

El Gremi del Motor ha inicat aquesta col.laboració amb Coche Global i amb el suport del periodista Toni Fuentes per a informar-vos de les notícies que creiem poden ser del vostre interès
     

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de regulació de tractaments de bases de dades de caràcter personal i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, les dades recollides passaran a formar part d'una base de dades propietat de Gremi del Motor que podran ser utilitzades per al enviament de material informatiu. L'usuari podrà accedir, rectificar o cancel·lar les mateixes, fet que s'ha de comunicar expressament al correu electrònic gremi@gremidelmotor.org.

Donar-me de baixa

...